Senki sem tudja, hogy történt a baleset

Belehalt a vacsorakészítésbe: halálra égett a nagymama

Csak találgatni tudnak a helyszínelők is, egyelőre nem tudni, hogyan történt a baleset, csak az a biztos, hogy egy 87 éves nőt súlyos égési sérülésekkel, de már holtan találtak a konyhája padlóján.

2015.02.25 20:00ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

A nyomozók egyelőre nem sokat tudnak a baleset részleteiről, és azt a keveset se árulták el, de az biztos, hogy egy 87 éves asszony főzés közben olyan sérüléseket szenvedett, amelyekbe rövid idő alatt belehalt. Maria Vinograndova a brooklyni lakásának konyhájában feküdt a padlón, teste pedig csúnyán összeégett, az arcán, a törnyén, valamint a karjain és a lábain is súlyos égési sérülések nyomai látszottak, amikor az unokája kedden este 9 óra körül rátalált.

Bár a nyomozás jelenleg balesetként kezeli az ügyet, állítólag nem kizárható a bűncselekmény sem, a rendőrség szerint ugyanis gyanúra ad okot, hogy a tűzoltókat nem értesítette senki a nő halála előtt. Vélhetően ugyanezen okból nem hoztak nyilvánosságra további részleteket, így például azt sem tudni, hogy mitől égett meg az asszony: tűz csapott-e fel - és ha igen, a lángok további hatására hogyhogy nem figyeltek fel a szomszédok -, vagy leforrázta magát a nő, de mindenképp különös, hogy a lábától az arcáig szinte alig maradt ép testfelszín.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.