Drog

Kokaint terített volna a magyar-koszovói páros

Egy magyar és egy koszovói férfit fogtak el Linzben drogkereskedelem vádjával.

2015.02.16 18:51MTI

A felső-ausztriai tartományi rendőrök betörés után nyomozva bukkantak rá a 39 éves koszovói férfira. Mivel jogszerűtlenül tartózkodott Ausztriában, a hatóságok február 13-án letartóztatták. Ezt követően három lakást is átvizsgáltak, amelyekben feltételezhetően a férfi is megfordult, így akadtak rá egy 43 éves magyar férfira, akitől kokaint foglaltak le.

A rendőrség csaknem negyed kilogramm kokaint, több mint tízezer euró készpénzt és különböző, kábítószerek használatához szükséges eszközöket talált a lakásban. A szert Linz környékén akarták értékesíteni, a lakásban adagolták ki és csomagolták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.