Ketten őrizetben

Kokaint találtak mosógépalkatrészekbe rejtve a reptéren

Mosógépalkatrészekbe rejtve 800 gramm kokaint találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai egy csomagban a budapesti Liszt Ferenc-repülőtéren, két külföldi állampolgárt a rendőrök őrizetbe vettek.

2015.02.03 15:53MTI

A drogot tartalmazó, Indiából érkezett csomagot még január 25-én fedezték fel, azóta pedig a rendőrség eljárást indított egy indiai és egy nigériai állampolgárral szemben.

Az ORFK tájékoztatása szerint az ügyben nyomozást rendelt el a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda, annak során a gyanú L. Tarsem indiai és A. Stephen nigériai állampolgárra terelődött, akiket január 30-án Budapesten elfogtak.

A házkutatás alkalmával korábbi kokainszállítmányokra utaló bizonyítékokat, valamint további - összesen 1000 gramm - kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le a nyomozók.

Az összesen lefoglalt 1,8 kilogramm kábítószer kiskereskedelmi értéke a feketepiacon csaknem 25 millió forint.

A két férfit őrizetbe vették, ellenük kábítószer birtoklása miatt indított eljárást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.