Kiadta az ingatlanok adatait

Korrupt ügyintézőt fogtak Szegeden

Ötvenezer forintért kiadta megbízójának egy magánszemély összes ingatlanának adatát egy földhivatali dolgozó Szegeden.

2015.02.14 09:33Havariapress

Megbízhatósági vizsgálatot követően tett feljelentést a Nemzeti Védelmi Szolgálat egy szegedi földhivatali alkalmazott ellen.

A 33 éves férfi február 12-én 50 ezer forintot vett át a szolgálat munkatársától azért, hogy - hivatali kötelességét megszegve - egy magánszemély tulajdonában lévő összes ingatlan valamennyi adatát a számítógépes nyilvántartási rendszerből lekérdezze és kiadja.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi nyomozói a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársaival együttműködve, a pénz átvétele és az adatok átadása után fogták el a férfit.

A szegedi földhivatali alkalmazottat hivatali vesztegetés elfogadása bűntett miatt a rendőrség őrizetbe vette. Kihallgatásán a férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, gyorsított eljárás keretében állítják bíróság elé

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.