NAV

Ahogyan embert nem, úgy cigarettát sem lehet büntetlenül csempészni

Több mint 24 millió forint értékű csempészcigarettával telerakott terepjárókat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei Tarpánál.

2015.02.11 09:03MTI

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vám- és pénzügyőri igazgatóság rendészeti osztályvezetője, sajtóreferense, Dávid Zoltán elmondta, hogy a pénzügyőrök éjszakai zöldhatár-ellenőrzést tartottak a magyar-ukrán határ menti beregi település körzetében, amikor egy lámpa nélkül közlekedő terepjáróra figyeltek fel.

Az ellenőröket észlelő sofőr elhajtott a helyszínről, de a terepkutatás során megtalálták, egy másik terepjáróval együtt hátrahagyva.

A két jármű összesen 60 ezer doboz, 24,5 millió forint értékű cigarettával volt megpakolva, amit szintén lefoglaltak a pénzügyőrök.

A százados hozzátette: az ügyben költségvetési csalás elkövetése miatt indult nyomozás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.