Kórházba vitték

Életet mentettek a szekszárdi rendőrök

A feltehetően öngyilkossági szándékkal eltűnt férfi magatehetetlenül feküdt az autójában, amelynek be kellett törni az ablakát.

2015.02.03 10:56ma.hu

Egy szekszárdi nő kérte a rendőrség segítségét 2015. február 2-án, 9 óra 17 perckor, mivel fia -feltehetőleg öngyilkossági szándékból- aznap délelőtt autóval távozott otthonról, és azóta nem ad életjelet magáról.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai rögtön keresni kezdték a férfit és a járművet, majd két órával később Szálkán megtalálták.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit magatehetetlen állapotban találták az autóban, melynek minden ajtaja zárva volt. Az azonnali segítségnyújtás érdekében az egyenruhások értesítették a mentőszolgálat munkatársait, majd betörték az ablaküveget, hogy kinyithassák a személygépkocsi ajtaját.

Az időközben megérkező mentősök a férfit kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.