Életmentő divat

Hoppá! Nincs olyan, hogy túl szűk ruha

Nem fogja elhinni, mire nem képes egy testre simuló öltözet!

2015.01.17 18:45ma.hu
Shutterstock fotó - chaoss (képünk illusztráció)

A 21 éves Zoe Turner éppen egy karácsonyi buliból tartott hazafelé, mikor az őt, és három barátját szállító taxiba belerohant egy cementszállító teherautó. A sofőr törött nyakcsigolyákkal repült ki az autóból, a három barát pedig ájultan feküdt a hátsó ülésen, de az anyósülésen utazó Zoe képes volt kiszállni a kocsiból.

A kiérkező mentők azonnal a közeli kórházba szállították, ahol megállapították, hogy a fiatal lány medencéje és több csigolyája is összezúzódott, valamint eltört a kulcscsontja. A vizsgálat során érdekes tény derült ki. Ha Zoe nem viseli frissen - mindössze 35 fontért - vásárolt szűk ruháját, valószínűleg nem élete volna túl a balesetet. (Itt megnézheti a képet >>>)

A ruha ugyanis olyan feszesen tapadt a testére, hogy meggátolta a csontok és a belső szervek elmozdulását, ezzel megmentve a lány életét. Az autó hátsó ülésén utazók súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedtek, karjuk, medencéjük és szemgödrük is tört a balesetben.

"Elképesztő volt a fájdalom" - mondta az életmentő-ruha tulajdonosa.

Miután kiszállt a kocsiból, azt hitte, a barátai meghaltak, ettől olyan sokkos állapotba került, hogy a saját sérüléseiről is megfeledkezett. Zoe öt nap múlva elhagyhatta a kórházat, édesanyja vitte haza. Saját lábán lépett ki az intézményből, de az autóba szállás komoly lelki megrázkódtatást jelentett, amikor anyjának fékezni kellett, zokogásban tört ki. A lábadozó ifjú hölgy természetesen biztos abban, hogy a ruhára kiadott mintegy 15 ezer forint volt élete legjobb befektetése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.