Kegyetlen

Kábeldarabbal verte, fürdőkádban fojtogatta a nőt

Különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és más bűncselekmény miatt vádat emelt a Fonyódi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki folyamatosan verte, kínozta élettársát még azt követően is, hogy egyszer már börtönbe került kegyetlenkedései miatt.

2015.01.22 10:05Havariapress
Fotó: freedigitalphotos.net/Ambro

A vádlottat korábban az élettársa sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntette és a sértett sanyargatásával elkövetett személyes szabadság megsértésének bűntette miatt 3 év 8 hónap szabadságvesztésre ítélte a bíróság.

A brutális férfi 2013. augusztus 28-ai feltételes szabadságra bocsátását követően, ismét élettársi kapcsolatot létesített korábbi áldozatával. Az élettársi kapcsolat során a vádlott több alkalommal bántalmazta a nőt, volt, hogy egy fadarabbal, ököllel ütlegelte, illetve forró vízzel is leöntötte, ezért vele szemben a távoltartás elrendelésére került sor.

A vádlott a távoltartás szabályait megszegve, 2014. január 20-án 17 óra körül a nő családi házában, ittas állapotban egy méteres fanyéllel több alkalommal megütötte a sértettet, majd egy kábeldarabbal ütlegelte tovább. A kábelt a nő nyakára tekerte, azzal fojtogatta, a későbbiek során egy fém felmosónyéllel is bántalmazta. Ezt követően vízzel teli fürdőkádba lökte áldozatát, majd fejét a víz alá nyomta, miközben azt kiabálta neki, hogy ,,most megdöglesz". A fürdőkádból kikászálódó nőt egy törülközővel is fojtogatta.

A bűnüggyel összefüggésben a vádlottal szemben a Kaposvári Nyomozó Ügyészség is vádat emelt hamis tanúzásra felhívás vétsége miatt, mivel az előzetes letartóztatásban levő vádlott leveleiben arra próbálta rábírni a sértettet, hogy terhelő vallomását vonja vissza. A járási ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlottal szemben börtönben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.