Rugdosta és fojtogatta a kölyköt

Kamera buktatta le a kegyetlen milliomost: a barátja kutyáját kínozta

Sokszor mondják, hogy nem a sok pénz teszi "Valakivé" az embert, amit az alábbi videó kegyetlenül erősít meg. FIGYELEM, a felvétel felkavarhatja az érzékenyebb olvasók érzelmeit!

2014.08.29 09:42ma.hu

Megdöbbentő és visszataszító felvétel került nyilvánosságra Des Hague-ról, a nemzetközi Centerplate nevű, vendéglátással foglalkozó vállalat vezérigazgatójáról, aki sétálni indult egy barátja kutyájával, ám még ki se értek az épületből, amikor a liftben kegyetlenül nekitámadt a szerencsétlen kölyöknek. A milliomos menedzser egy, a kanadai Vancouverben található bérház egyik lakásából indult el, de már a liftbe lépve belerúgott a kutyába, ezzel "biztatva" a gyorsabb haladásra, és mire leértek a földszintre, többször hasba rúgta a földön összegubózó állatot, ezen kívül a pórázzal a magasba emelte, kis híján megfojtva a magatehetetlen kölyköt.

Az üzletember a videó kikerülése után azt mondta, a támadás "teljesen és tökéletesen idegen volt a karakterétől", és arról beszélt, hogy mennyire szégyelli magát és mennyire zavarba jött az esettől. Csalódottságot érzett, amiért a barátja háziállatával szemben nem tudta kontrollálni az érzelmeit és az eltúlzott reakcióit. A bocsánatkérést egyúttal a családjára, a cége minden alkalmazottjára és az ügyfelekre is kiterjesztette, mert sejtette, hogy őket is negatívan fogja érinteni, ha megtudják, mit tett.

Fotó: YouTube

Ezt nem is gondolta rosszul. A 6 milliárd fontot érő vállalat, amely világszerte több mint 30 ezer alkalmazottat foglalkoztat, hogy főképp sport- és szórakoztató központok eseményein biztosítsák a vendéglátást, máris óriási veszteségeket volt kénytelen elszenvedni, ugyanis a felháborodott amerikai sportrajongók nem voltak hajlandóak vásárolni a cég által árult termékekből. A Centerplate ugyanakkor hivatalos nyilatkozatot is kiadott, miszerint az állatokkal szembeni kegyetlen bánásmód minden formáját elítélik, Hague pedig indulatkezelési tréningre fog járni. Vádat azonban egyelőre nem emeltek ellene, de a belső vizsgálat elindult - számolt be a Daily Mirror.

A cég vezetősége reményét fejezte ki, hogy a fogyasztók és a megrendelők el tudják különíteni Hague viselkedését a vállalat által nyújtott szolgáltatás minőségétől. A kutyáról egyébként úgy tudni, túlélte a bántalmazást, de az állapotáról nem tudni semmi közelebbit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.