A kisteherben

Csaknem hatmilliós kerékpárfogás Nagylakon

A Csongrád megyei határállomáson szerdán este jelentkezett az országból való kilépésre egy román férfi, az általa vezetett Ford Transit kisteherautóval. A közös ellenőrzést végző magyar és román rendőrök kinyittatták a jármű rakterét, ahol 19 kerékpárt találtak.

2015.01.15 09:28Havariapress
Fotó: police.hu

Mivel a sofőr nem tudott hihető magyarázatot adni a szállítmány eredetére, az egyenruhások maguk kezdték meg annak tisztázását, így rövid időn belül megállapították, hogy a kétkerekűket Németországból lopták el, összértékük pedig közel 6 millió forint. Az ügyben a további eljárást a román határőrizeti szervek folytatják le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.