Két férfit helyeztek biztonságba

A kihűlés veszélyeztette őket

A Debreceni Rendőrkapitányság munkatársai szombat este Debrecenben, a Császár Péter utcán bementek egy lakatlan épületbe, mert olyan információjuk volt, hogy ott hajlék nélküli személyek tartózkodnak.

2015.01.05 22:30ma.hu

A romos ház ellenőrzése során a rendőrök megláttak két földön fekvő férfit. A járőrök kérdésére a férfiak elmondták, hogy nincs hová menniük és nagyon fáznak - olvasható a police.hu oldalon. Az egyikük arra panaszkodott, hogy fáj a lába.

A rendőrök az 54 és 57 éves férfiaknak meleg teát adtak, majd biztonsági intézkedés keretében értesítették a mentőszolgálatot, akik a további ellátásuk érdekében kórházba vitték őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.