Emberölési kísérlet a vád

Előzetesben a sarlós támadó

Emberölési kísérletért helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság azt a férfit, aki sarlóval és fegyverrel is rátámadott egy rokonára Tokaj közelében.

2014.12.19 19:08Havariapress

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kisváros külterületén e hét szerdán este keveredett szóváltásba egy 34 éves újfehértói férfi és egy pár évvel fiatalabb rokona.

A vita hevében a férfi előbb egy sarlóval rontott rá a sértettre, akin több sebet is ejtett az eszközzel, majd még egy fegyverrel is megsebesítette. A zempléni rendőrök megkeresésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai röviddel a bűncselekmény elkövetése után azonosították, és elfogták a 34 éves férfit, aki ezt követően rövid időn belül őrizetbe is került.

A rendőrség egyben indítványozta az illető előzetes letartóztatását is, amit az illetékes járásbíróság péntek délután el is rendelt, emberölési kísérlet megalapozott gyanúja miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.