Rendőrök vitték el

Tört-zúzott, majd rátámadt a tanárra

Rendőrök vitték el azt a 16 éves diákot, aki több mindent megrongált, majd egyik tanárára is rátámadt egy oroszlányi általános iskolában. A fiút őrizetbe vették.

2014.12.18 10:27Havariapress

Szerdán kellett kihívni a rendőröket az egyik oroszlányi általános iskolába, ahol egy 16 éves diák tört-zúzott, majd a tanárára is rátámadt. A nyolcadikos fiú az udvaron felborogatta a szemeteskukákat, összetörte az egyik tanterem ajtaját, leverte a tanári asztalról a tanár tulajdonát képező vetítőt. Amikor a tanár rászólt, a fiú megrángatta és megfenyegette.A tanár ekkor hívta ki a rendőröket.

A járőrök megfékezték, majd előállították a fiút. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és garázdasággal gyanúsították meg és őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.