Személyi sérülés nem történt

Támadás érte a magyar alakulat konvoját Afganisztánban

Kézifegyveres támadás érte az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák egyik gépjárműoszlopát szombaton, a helyi idő szerint kilenc órakor kibontakozott tűzharcban személyi sérülés nem történt, anyagi kár sem keletkezett - közölte a Honvédelmi Minisztérium Kommunikációs és Toborzó Főosztálya.

2008.09.13 13:25MTI

A Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoportjának Pol-e-Khomri-ból Bagram városába tartó konvojára lázadók egy kisebb csoportja tüzet nyitott. A magyar katonák viszonozták a tüzet, amelynek következtében a támadók elmenekültek. Ezt követően a konvoj folytatta útját - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.