Cicamentés

Kiszabadították a lebetonozott macskát

Nyávogott a fal Pakson, a lebetonozott macska az egyik üregben rekedt.

2014.12.17 09:30ma.hu
Fotó: police.hu

Állampolgári bejelentés alapján mentek a rendőrök egy paksi társasházhoz, mert a lakók a ház falából hallatszó macskanyávogásra lettek figyelmesek.

A rendőrök ellenőrizték az épület alagsori helyiségeit, de az állatot nem találták. Kiderült, hogy az eset előtt pár nappal a ház üreges fala mellett járdát betonoztak. A rendőrök a Polgármesteri Hivataltól kértek segítséget. A Műszaki Osztály munkatársai a betont feltörték, és a fal egyik üregéből sértetlenül előkerült a macska.

Az állat elhelyezéséről Gál Tiborné, a helyi állatmenhely vezetője gondoskodott, aki levélben köszönte meg a rendőrség segítségnyújtását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.