Csak hajnalban állhat helyre a közlekedés

Gázolás miatt jelentős késések a ceglédi vasútvonalon

Gázolás miatt 40-50 perces késésekkel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon hétfő este, a menetrend szerinti közlekedés csak kedd hajnalra állhat helyre.

2014.12.08 19:49MTI

A Mávinform közleménye szerint egy Monorról a Nyugati pályaudvarra közlekedő elővárosi személyvonat halálra gázolt egy ismeretlent Pestszentlőrinc és Vecsés között, a pestszentlőrinci állomás váltókörzetében. A rendőrségi helyszínelés idejére a vágányt lezárták a forgalom elől, a másik vágányon a vonatok váltakozó irányban, csökkentett sebességgel közlekednek.

A vasúttársaság a monori elővárosi vonatokat nem közlekedteti, helyettük a szolnoki zónázó vonatok állnak meg minden állomáson és megállóhelyen. A gázoló vonat 100-120 perc késéssel indulhat tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.