Mávinform

Gázolt az Egerbe tartó gyorsvonat, késések várhatók a vonalon

Gázolt az Egerbe tartó gyorsvonat péntek délután a Keleti pályaudvar és Kőbánya felső állomás között, ezért 20-30 perces késések várhatók késő estig a szolnoki, illetve a miskolci vonalakon.

2014.12.05 18:22MTI

A Mávinform közleménye szerint egy ismeretlen embert ütött el a vonat, aki a vágány mellé sodródott, és a gázolás után még életben volt. Későbbi állapotáról nem tudott felvilágosítást adni a közlő.

A balesetet követő rendőrségi helyszínelés végéig - várhatóan 19 óráig - az említett szakaszon az egyik vágányon nem közlekedhetnek a vonatok - tették hozzá.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a Cegléd és Nyársapát közötti délutáni gázolás helyszínelése befejeződött, ezért már nem kell pótlóbuszra átszállniuk az utasoknak, így az ottani késések 15-30 percre csökkentek. A menetrend csak késő este állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.