Miskolc és környéke, figyelem!

Szén-monoxid jelzős csalók - visszaélés a Tigáz nevével

Ismét csalók jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik a vállalat megbízottjainak kiadva magukat szén-monoxid riasztó készülékek értékesítésével próbálják megkárosítani az ügyfeleket.

2014.11.10 10:55ma.hu

Újabb, magukat TIGÁZ-DSO Kft. megbízottjainak kiadó csalók jelentek meg a Társaság ellátási területén, akik pénzt próbálnak kicsalni a fogyasztóktól szén-monoxid érzékelők eladásával. A Társaság tudomására jutott információk szerint az ál-munkatársak legutóbb Miskolcon tűntek fel november elején - írja a TIGÁZ közleményében.

A csalók magukat a TIGÁZ-DSO Kft./TIGÁZ Zrt. megbízottjainak kiadva azzal keresik fel a gyanútlan ügyfeleket, hogy a korábban üzletkötő által ajánlott, 20 000 Ft. értékű szén-monoxid érzékelőt beszerelik.

A TIGÁZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a Társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem értékesítenek szén-monoxid érzékelő készüléket, valamint nem jogosultak készpénz átvételére és átadására. A Társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással, vagy postai úton kiküldött (a TIGÁZ Zrt. nevével és azonosítójával ellátott) csekken bonyolítja le.

A Társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A TIGÁZ megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben egyenruhát viselnek, és arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek. A fogyasztók felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.