Felhívás

Csalóktól óvja az EMMI az embereket

Vélhetően szélhámosok ígérnek segítséget - hivatali befolyásra, uniós programra, valamint kormányzati elképzelésre hivatkozva - lakás eladásában százezer forint közreműködési díjért.

2014.06.28 18:06MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/winnond

Tudomásunkra jutott, hogy vélhetően szélhámosok hivatali befolyást ígérve, uniós programra, valamint kormányzati elképzelésre hivatkozva lakás eladásában ígérnek segítséget százezer forint közreműködési díjért.

Egy beazonosíthatatlan levélben, Péter aláírással Projekt597 feladóval ajánlanak kétes kimenetelű üzletet. Azt írják, hogy az állam, egy uniós projekt keretében, lakásokat vásárol fel magánszemélyektől, a program célja a nevelőotthonok, intézmények fokozatos megszüntetése, az állami gondozott gyerekek családban, nevelőszülőknél történő felnevelése.

A lakás állam által történő megvásárlását ígérik magasabb vételárért.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának nincs ilyen programja és megteszi a szükséges lépéseket az ügyben, egyben felhívja a figyelmet a lakosság számára, hogy vélhetően átverésről van szó, ne hagyják magukat megtéveszteni - áll az Emmi/Társadalmi Felzárkózásért Felelős Államtitkárság közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.