Pótlóbuszok járnak

Füstölt a 3-as metró

Füstölt a 3-as metró egy szerelvénye a végállomáson Újpest-Központnál, miután leszálltak róla az utasok. Jelenleg pótlóbuszok járnak a vonalon az Árpád hídig.

2014.11.04 15:43MTI
freedigitalphotos.net/samurai

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a füstöt a vezető vette észre, miután az utasok leszálltak a metróról, és a szerelvény a kihúzóvágányra állt.

A vezető értesítette a tűzoltókat. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI kérdésére elmondta, hogy a tűzoltók csak enyhe füstszagot éreztek a metró mellett. Miután hőkamerával is átvizsgálták a szerelvényt füstre, tűzre utaló jelet nem találtak, de biztonsági okokból egy felszíni garázsba kísérik a szerelvényt.

A metró személyzete biztonsági okokból kiüríttette az állomást - tette hozzá. A 3-as metró helyett pótlóbusz közlekedik az Árpád híd és Újpest-Központ között. Az érintett szakaszon 26 buszt állítottak forgalomba - tájékoztatott Facebook-oldalán a BKK.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.