Az elmúlt 24 óra eseményei

Garázdák, tolvajok, autófeltörő - Bács-Kiskun megye egy napja

M. Zsolt egy sörösüveget dobott a kirakatüvegnek, majd távoztak.

2014.11.03 08:41ma.hu

Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 6 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetőt vér-vizelet mintavételre 2 esetben állítottak elő a rendőrök.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette K. Ottó 38 éves és M. Zsolt 26 éves helyi lakosokat. A férfiak a gyanú szerint 2014. november 2-án 11 óra 55 perckor Kiskunhalas egyik sörözőjében dohányoztak. A felszolgáló felszólította őket, hogy ne cigarettázzanak, emiatt K. Ottó kiabálni kezdett, és a söröző teraszán lévő asztalba belerúgott, majd azt nekidobta a kirakat üvegének, ami ezáltal betört. Ezt követően M. Zsolt egy sörösüveget dobott a kirakatüvegnek, majd távoztak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2014. november 2-án 21 óra 55 perckor őrizetbe vette K. Károly 22 éves helyi lakost. A férfi a gyanú szerint 2014. november 2-án 21 óra 37 perc körüli időben Kecskeméten, a Magyar utcában parkoló gépjármű jobb első ablakát betörte, és onnan eltulajdonította az autósrádiót.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Tiszakécske Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette 2014. november 2-án N. Csaba 40 éves tiszakécskei lakost és egy 15 éves tiszakécskei fiút. A rendelkezésre álló adatok alapján a személyek megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2014. november 1-jén betörtek Tiszakécskén, a Harcsa utca egyik nyaralójába, ahonnan eltulajdonítottak 1 Hifi tornyot, 1 DVD lejátszót, 1 takarót és 1 üveg szeszes italt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.