Előzetesben a brutális férfi

Szatyrot rabolt, kezet tört

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a középkorú férfit, aki olyan durván rabolta el egy idős ember szatyrát Miskolcon, hogy a sértettnek a keze is eltört.

2014.10.22 16:50Havariapress

A borsodi megyeszékhelyen még október 11-én kora délután támadott meg egy akkor még ismeretlen férfi egy 68 éves járókelőt: megragadta a kezében tartott szatyrot és megpróbált azzal elszaladni.

A sértett azonban a tolvaj után eredt és visszakövetelte értékeit, köztük egy nyertes szerencseszelvény volt. A vita hevében a támadó olyan erővel bántalmazta a sértettet a megszerzett táska megtartásáért, hogy az 8 napon túl gyógyuló kéztörést szenvedett.

A tettes ezt követően elmenekült ugyan, de a nyomozók napokon belül azonosították, majd október 20-án el is fogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Kihallgatása után az 53 éves helyi lakost őrizetbe vették, a bíróság pedig az előzetes letartóztatását is elrendelte. Tettéért a férfi rablás és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt számíthat felelősségre vonásra.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.