Kétszer ugyanabba a folyóba

Vádat emeltek a trafikrabló ikerpár ellen

Vádat emelt az ügyészség azzal a két fivérrel szemben, akik a nyomozás adatai szerint kétszer is kiraboltak egy trafikot Győrben.

2014.10.21 08:55Havariapress
Fotó: FB/Nemzeti Dohánybolt

A 28 éves ikerpár ez év márciusában, majd áprilisában is kirabolt egy dohányboltot a nyugat-magyarországi városban, azonos módszerrel. Mindkét alkalommal az esti órákban mentek az általuk kiszemelt trafikhoz, ahol egyikük az utcán maradt és figyelt, míg másikuk napszemüvegben, pulóvere kapucniját a fejére húzva lépett be az üzletbe. Odabent késsel a kezében rögtön az alkalmazotthoz lépett, és a bevétel átadására szólította fel őt.

A rablópáros az első alkalommal több mint negyedmillió forintot szerzett, másodszor azonban alig több mint negyvenezer forinthoz jutottak hozzá.

A Győri Járási Ügyészség vádirata értelmében az előzetes letartóztatásban lévő vádlottaknak két-két rendbeli, felfegyverkezve elkövetett rablás miatt kell számot adniuk a bíróságon; tettükért 5 évtől akár 15 évig terjedő szabadságvesztést is kaphatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.