Ne menj, ne

Ólmosbottal verte barátnőjét, mert az szakítani akart

Vádat emelt az ügyészség azzal a középkorú férfival szemben, aki féltékenységből rendszeresen ököllel és ólmosbottal verte barátnőjét Egerben.

2014.10.22 10:14Havariapress

A hevesi megyeszékhelyen élő 59 éves elvált férfi viharos kapcsolatban élt együtt egy nővel, aki korábban már többször is azzal fenyegette, hogy agresszív természete miatt elhagyja őt.

Tavaly november 12-én a nő pont ennek véglegesítésére kereste fel a férfit annak lakásán, de az élettárs ezt nem volt hajlandó elfogadni: ingerülten kiabálni kezdett, majd magához vett egy ,,viperát" és azzal kezdte fenyegetni a nőt. A sértett menekülni próbált, ekkor azonban a vádlott az ólmosbottal ráütött a karjára, és a hajánál fogva húzta vissza a lakásba a lépcsőházból. A vádlott még ezután is tovább kínozta a nőt, akit végül kórházba vitt ugyan, de megfenyegette, hogy az igazságot nem mondhatja el senkinek, különben nem ússza meg ennyivel.

A kórházban azonban kiderült, hogy a sértett műtéti beavatkozást igénylő, jelentős elmozdulással járó felkarcsont-törést és több repesztett bőrsérüléseket szenvedett, ezt követően büntetőeljárás indult az ügyben.

A jelenleg már előzetes letartóztatásban lévő verekedő ellen mostanra a vádirat is elkészült: az Egri Járási Ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolta meg, s emiatt végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását kérte a bíróságtól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.