Orrcsonttörést szenvedett

Brutálisan megvertek egy rendőrt Kunmadarason

Rendőrre támadt négy fiatal Kunmadarason, a bántalmazás következtében a sértett orrcsonttörést és több zúzódásos sérülést szenvedett. A támadók közül hárman már előzetes letartóztatásban vannak, negyedik társukat keresik.

2014.09.30 15:32MTI
freedigitalphotos.net/arztsamui

Varga Árpád Jász-Nagykun-Szolnok megyei főügyész tájékoztatása szerint az eset még szeptember 21-én, vasárnap történt. Az egyik, 15 éves gyanúsított kora délután Kunmadarason hosszasan "túráztatta" motorkerékpárját, és a nagy zaj zavarta a környéken élőket.

Amikor az utcában lakók a zajt szóvá tették, a fiú hangoskodni kezdett és erősítésként társakat hívott. Varga Árpád elmondta: az eseményekre felfigyelt egy szabadidejét töltő rendőr is, aki szolgálatba helyezte magát, és intézkedni akart a motoros gyanúsítottal szemben.

A fiú ezen annyira felháborodott, hogy a rendőrre támadt. Időközben a helyszínre ért három társa, ők is bekapcsolódtak a bántalmazásba. A földre került sértettet úgy összerugdosták, hogy eltört a rendőr orrcsontja és a teste több helyen összezúzódott.

A Szolnoki Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt folytat büntetőeljárást a fiatalokkal szemben.

A három, ismertté vált gyanúsított előzetes letartóztatását a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte, a negyedik elkövető felkutatása még tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.