Menekült a rendőrök elől

Valahogy nem akaródzott megállnia a részeg sofőrnek

Rövid üldözés után fogtak el a rendőrök egy autóst, aki nem állt meg jelzésükre Esztergom-Kertvárosban. A menekülő elfogásakor is ellenállt, kiderült, hogy ittas volt.

2014.10.12 14:17Havariapress

Vasárnap délelőtt, Esztergom-Kertvárosban próbáltak megállítani egy személygépkocsit a rendőrök, de a járművezető figyelmen kívül hagyta az egyenruhások jelzését és felszólítását. Gázt adott és Dorog irányába hajtott. A dorogi polgármesteri hivatal előtt az autóból kifogyott az üzemanyag, ott fogták el a rendőrök a 37 éves férfit. Elfogásakor is ellenállt a sofőr, ezért megbilincselve állították elő. A tokodaltárói férfival szemben alkalmazott alkoholteszt pozitív lett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.