Megégett a fiatal férfi

Bősárkányi gázrobbanás: életveszélyben a sérült

A lélegeztetőgépen lévő, húszas évei végén járó férfi testfelületének több mint egyharmada megégett, és légúti égési sérüléseket is szenvedett.

2014.10.08 16:31MTI

Életveszélyes állapotban fekszik az éjszakai bősárkányi gázrobbanás sérültje a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház intenzív osztályán - közölte az intézmény főigazgató főorvosa szerdán az MTI érdeklődésére.

Tamás László János elmondta: a lélegeztetőgépen lévő, húszas évei végén járó férfi testfelületének több mint egyharmada megégett, és légúti égési sérüléseket is szenvedett.

A katasztrófavédelem megyei szóvivője korábban az MTI-nek elmondta: gázszivárgás miatt órákra el kellett hagynia otthonát 16 embernek a rábaközi településen, miután kedd este robbanás döntött össze egy házat, egy másikat pedig lakhatatlanná tett. A rendőrök megállapították - olvasható a police.hu-n -, hogy a házban lakó 27 éves férfi szándékosan vágta el a földgázvezetékeket, és nyílt láng használatával gázrobbanást idézett elő.

A rendőrség azt közölte szerda reggel, hogy közveszélyokozás miatt nyomoznak az ügyben, de nem kommentálta azt az értesülést, amely szerint a gázrobbanás sérültje lövöldözött néhány hete Bősárkányban. Augusztus közepén fogtak el a rendőrök a rábaközi településen egy légpisztollyal lövöldöző férfit.

Egy elhúzódó családi vita fajult odáig, hogy egy huszonéves férfi gázpisztolyt fogott barátnőjének apjára, megfenyegette, és háromszor a lába elé, a földbe lőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.