Háttértörténet

Megvan a bősárkányi gázrobbanás oka

Elvágta a gázvezetékeket, majd magára gyújtotta a házat a bősárkányi férfi.

2014.10.08 11:54ma.hu
Fotó: police.hu

Mint ismeretes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. október 7-én 21 órakor érkezett bejelentés, hogy az egyik bősárkányi családi házban robbanás történt - írja a police.hu.

A kiérkező egyenruhások a helyszínen megállapították, hogy a házban lakó K. Péter 27 éves férfi eddig tisztázatlan okból szándékosan vágta el a földgázvezetékeket és nyílt láng használatával gázrobbanást idézett elő.

A detonáció hatására az épület összedőlt és a szomszédos lakóházakban is kárt okozott.

A helyszínre vonuló Katasztrófavédelmi szakemberek oltási és veszély elhárítási művelete alatt a szomszédos épületek lakóit a rendőrök kitelepítették. A robbanást okozó helyi férfi égési sérüléseket szenvedett.

A Csornai Rendőrkapitányság a fiatal férfi ellen közveszély okozás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást, az ügy további körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.