A sérült lövöldözött?

Bősárkányi robbanás - vendetta a háttérben?

Közveszélyokozás miatt nyomoznak a kedd esti bősárkányi házrobbanás ügyében.

2014.10.08 10:42MTI
Fotó: freedigitalphotos.net/anankkml

A katasztrófavédelem megyei szóvivője korábban az MTI-nek elmondta: gázszivárgás miatt órákra el kellett hagynia otthonát 16 embernek a rábaközi településen, miután kedd este robbanás döntött össze egy házat, egy másikat pedig lakhatatlanná tett. Az utóbbi épület négy lakója kivételével már mindenki otthon tölthette az éjszakát. A detonációban megsérült férfit kórházban ápolják.

A rendőrség nem kommentálta azt az értesülést, amely szerint a kedd esti detonációban megsérült férfi lövöldözött néhány hete a Bősárkányban.

Augusztus közepén fogtak el a rendőrök a rábaközi településen egy légpisztollyal lövöldöző férfit. Egy elhúzódó családi vita fajult odáig, hogy egy huszonéves férfi gázpisztolyt fogott barátnője apjára, megfenyegette, és háromszor a lába elé, a földbe lőtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.