Megúszta

Öngyilkosjelölt gyalogolt a Dunába a Parlamentnél

Lapértesülés szerint egy arra járó vízibusz idegenvezetője szúrta ki az öngyilkosság szokatlan módját választó fiatalembert, aki egyszerűen belegyalogolt a jeges folyóba.

2014.10.07 10:49ma.hu

Egy vízibusz legénysége mentette ki azt a 23 éves, feltehetően öngyilkossági szándékkal a Dunába gyalogló fiatalembert, aki szokatlan módon akart véget vetni életének. Még mielőtt az erős sodrás és a hullámok végezhettek volna vele, a vízijármű kapitánya mentőövvel a segítségére sietett.

A Bors Online-nak nyilatkozott a vízibuszos cég marketingigazgatója, aki elmondta, először azt hitték, filmforgatást látnak, keresték is a kamerát, de aztán hamar rádöbbentek, hogy baj van. A parton már várták a didergő öngyilkosjelöltet a mentők és a rendőrök.

A kimentett fiatalt kórházba szállították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.