Landolás

Kényszerleszállás Ferihegyen - egy hajtóművel szállt le a müncheni gép

Meghibásodott az egyik hajtóműve, emiatt felszállás után visszafordult szombaton reggel a Lufthansa müncheni járata a budapesti nemzetközi repülőtérre. A gép biztonságban leszállt, senkinek nem esett baja.

2014.09.27 15:33Havariapress

A Lufthansa 1683-as, Budapest és München között közlekedő reggeli járata szakította meg percekkel a felszállás után az útját. Az Airbus A320-200-as műszerei az egyik hajtómű meghibásodását jelezték. A gép kapitánya az azonnali visszafordulás mellett döntött.

Az Airbus, miután a tűzoltók felkészültek a fogadására, biztonságban landolt a Liszt Ferenc repülőtér felszabadított leszállópályáján

. Az egy hajtóművel végrehajtott kényszerleszállás során senkinek nem esett baja. Az utasokat másik járattal szállítja el a légitársaság Münchenbe.

A gép átvizsgálását Budapesten megkezdték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.