Árvíz

Egy hét után újraindult a forgalom a 74-es főúton

Megnyitották a forgalom előtt a 74-es főút nagykanizsai szakaszát, amelyet a Principális-csatorna áradása miatt kellett csaknem egy hete lezárni.

2014.09.19 16:32MTI
MTI Fotó: Varga György (archív)

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője, Pécsi Norbert Sándor közölte: pénteken nyitották meg a főút négy kilométeres szakaszát, amelyet még múlt szombaton hajnalban zártak le a járműforgalom elől. Az áradó Principális elöntötte a főutat is, ezért kellett megtiltani a közlekedést az M7-es autópálya és az újudvari kereszteződés között.

A szóvivő hozzátette: a Principális továbbra is magas vízállása miatt még mindig teljes hosszában le van zárva a nagykanizsai Camping út. Ezt még szeptember 11-én zárták le a forgalom elől. Az áradások miatt már csak ez az egy út van lezárva Zala megyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.