Bedöglött az olasz autó

Az M5-ösön gyalogolva tartott Nyugat felé a 14 szír állampolgár

A külföldiek egy olasz hatósági jelzésű gépkocsiban utaztak, melyet közlekedési baleset miatt a Petőfiszállási pihenőhelyen hagytak.

2014.09.19 09:56ma.hu
Forrás: police.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály, Autópálya Alosztály járőrei a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőreivel és körzeti megbízottaival közösen 2014. szeptember 18-án 13 óra 20 perckor az M5-ös autópálya jobb pályatest 126.050 méterszelvényénél igazoltattak 13 felnőtt és 1 fiatalkorú szír állampolgárt.

A személyek magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, így előállították őket a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra. A rendőrök megállapították, hogy a külföldiek egy olasz hatósági jelzésű gépkocsiban utaztak, melyet közlekedési baleset miatt a Petőfiszállási pihenőhelyen hagytak, majd gyalogosan haladtak tovább az autópálya szélén.

A gépjárművet a rendőrök lefoglalták. A külföldiek közül 11 fő rendelkezett szír okmányokkal, így őket átadták a BM, Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, Dél-alföldi Regionális Igazgatóság munkatársának, illetve 3 főt a rendőrség idegenrendészeti osztály munkatárásának, az eljárás további folytatására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.