Debrecen

Erkélyjelenet, 5. emelet - a szomszéd fürdőszobájából került elő a körözött férfi

V. Kálmánnak már régen a börtönben kellett volna ülnie.

2014.09.14 09:49ma.hu
Forrás: police.hu

A rendőrök 2014. szeptember 13-án 18 óra 15 perc körüli időben megjelentek Debrecenben, a Derék utcán, mert olyan információjuk volt, hogy az egyik társasház lakásában egy körözött férfi tartózkodik.

Amikor a helyi lakos megtudta, hogy az egyenruhások őt keresik, akkor az ötödik emeleti lakásának erkélyén keresztül próbált elmenekülni az intézkedés elől, és átmászott a szomszédjához.

A rendőröket a szomszéd beengedte az ingatlanába, ahol intézkedés alá vonták a 28 éves férfit, aki a fürdőszobában rejtőzött el. Az igazoltatás során a körzeti megbízottak megállapították, hogy V. Kálmán ellen a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztés büntetésének letöltését.

A járőrök a 28 éves férfit elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.