Hat emeletet zuhant a lány

Halállal végződött az erkélyszex

Tragédiába fulladt egy izgalmasnak ígérkező, bevállalós szexuális kaland, amikor az erkélyre ültetett lány elvesztette az egyensúlyát és szeretőjével együtt hat emeletet zuhant.

2014.06.12 10:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/franky242 (Képünk illusztráció!)

Egy társasház hatodik emeleti lakásának erkélyén akart szexelni a 19 éves lány és 18 éves szeretője, azt tervezve, hogy "valami igazán veszélyes" dolgot próbálnak ki, ám arra aligha voltak felkészülve, hogy a kaland tragédiába fordul. A London déli részén, Deptfordban álló apartmanházban történt balesetet többen is látták, vallomásaik alapján a rendőrség tragikus balesetként kezeli a történteket.

"Az erkélyen akartak szeretkezni. A fickó felemelte a lányt és ráültette a korlátra, úgy kezdtek hozzá. Előre-hátra mozogtak, lehetett látni, hogy nagyon veszélyes, amit csinálnak" - mesélte egy 32 éves szomszéd, Samson Oguntayo. "Az utolsó dolog, amire számítottam, hogy látom őket lezuhanni. Csak felsikoltottunk" - emlékezett vissza. Azonnal kirohant a lakásból, átugrott a két ház közötti kerítésen, és ott találta a párt a vértócsában.

A 19 éves, Oroszországból diákként érkezett Anastasia Tutik és a meg nem nevezett férfi életét már nem lehetett megmenteni. Egy másik szomszéd szerint a baleset akkor történt, amikor a lány átkarolta a fiú nyakát, de ellenállt, ahogy a fiú meg akarta csókolni. Ekkor veszítették el az egyensúlyukat, a fiú megbotlott és amikor a lány az ellenkező irányba billenve kizuhant, magával rántotta szerelmét is. A lakásban egyes hírek szerint összesen hét pár bulizott aznap este - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.