Kényszerítés

Szexuális bűnözőt fogtak el Esztergomban

Elfogták az esztergomi rendőrök azt a 49 éves férfit, aki hetekkel korábban megpróbált megerőszakolni két asszonyt, majd egyiküket ki is rabolta.

2014.09.09 09:55Havariapress
A szembesítés pillanatai (kép: police.hu)

A 49 éves férfit hétfőn fogták el az esztergomi nyomozók. R. Sándort azzal gyanúsítják, hogy május 3-án és augusztus 22-én megpróbált megerőszakolni két asszonyt Esztergomban. A második alkalommal a férfi elvette áldozata mobiltelefonját, majd elmenekült.

A szexuális kényszerítés kísérletével, szexuális erőszakkal és rablással meggyanúsított férfi kihallgatásán nem tett vallomást. A rendőrök őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.