Két traktor is kigyulladt

Több mint félszáz bála gyulladt ki egy biatorbágyi tehenészeti telepen

Mintegy hatszáz nagy méretű körbála és két traktor gyulladt ki egy biatorbágyi tehenészetben szombat este - tájékoztatta a Pest megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-t.

2008.08.31 08:22MTI

A tűzoltósághoz este hét óra körül érkezett riasztás - mondta el Papp István alezredes. A tűzoltók hat gépkocsival vonultak ki a helyszínre, eloltották a két munkagépet, és megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek egy tehénistállóra. 

A kora hajnali órákban még tartott a bálák szétbontása, illetve oltása. Személyi sérülés nem történt, lakóépületet nem veszélyeztetett a tűz. A tűz keletkezésének oka és a kár mértéke egyelőre nem ismert - mondta Papp István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.