Ismeretlen okból gyulladt ki

Tűz van! Nyolcszáz kockabála gyulladt ki a Somogy megyei Hácson

Eddig ismeretlen okból kigyulladt 800 kockabála a Somogy megyei Hácson egy gazdasági majorban - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese.

2008.08.21 10:23MTI

Tihanyi Zoltán tájékoztatása szerint nem sokkal éjfél után érkezett a riasztás, fél egy óta oltják a tüzet a marcali tűzoltók. A helyszínre nyolc tűzoltó vonult ki egy fecskendővel, s több mint nyolc órája dolgoznak - tette hozzá az ügyeletes. Közölte: a tűz istállókat és bennük állatokat is veszélyeztetett, de sikerült körül határolni a területet. Becslések szerint a tűz kétmillió forint kárt okozott, 80 milliós értéket megmentettek a tűzoltók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.