Az áramelosztó helyiség gyulladt ki Győrben

Tűz miatt késnek a vonatok a Budapest-Hegyeshalom vonalon

Tűz miatt leállt a győri vasútállomás biztosítóberendezése hétfőn, ezért egy ideig kézzel állították a váltókat; a berendezést nem sokkal délután 3 óra előtt részlegesen sikerült helyreállítani, de még mindig 30-50 percet késnek a Budapest-Hegyeshalom vonalon közlekedő vonatok.

2008.08.11 15:35MTI

A tájékoztatás szerint a győri állomáson eddig ismeretlen okból kigyulladt egy áramelosztó helyiség. A tűzoltóság a tüzet eloltotta, de a tűz következtében az állomás biztosítóberendezése leállt, a váltókat kézzel állították. A berendezést nem sokkal délután 3 óra előtt újraindították, de a közlekedő vonatoknál 30-50 perces késések is előfordulnak - írta a MÁV. Várhatóan az esti órákig a zárlatos elemet kicserélik és helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.