50 tűzoltó oltotta a lángokat

Kigyulladt a Syma csarnok mellett egy melléképület - Eloltották a tűzet

Hét óra után nem sokkal a tűzoltók eloltották azt a tüzet, amely a Syma csarnoktól mintegy kétszáz méterre lévő, 150 négyzetméteres épületben lobbant fel vasárnap kora este a fővárosban - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.

2008.08.10 20:05MTI

A teljes terjedelmében égő épület tüzét a tűzoltók nyolc sugárral, tíz tűzoltóautóval és 50 tűzoltó közreműködésével oltották el - mondta Dobson Tibor. Hozzátette: a tűzoltók kettes fokozatú riasztást kaptak. Közölte: a tűzoltók három gázpalackot kihoztak a műhelynek és raktárnak használt fa szerkezetű épületből, s így megelőztek egy esetleges robbanást. Dobson Tibor közölte: személyi sérülésről nincs tudomása, forgalomkorlátozásra nem volt szükség, a tűz a környezetet nem fenyegette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.