Megint terelés

Filmforgatás miatt lezárások várhatók a Flórián tér környékén

Lezárják csütörtöktől szombatig a fővárosi Flórián téri felüljáró belső forgalmi sávjait, a belváros felé a közúti forgalom az ideiglenesen megszűnő buszsávon haladhat.

2014.08.25 20:37MTI

Napközben a Szentendrei út mindkét oldalán a belső forgalmi sávok, este 8 órától másnap reggel 6 óráig pedig a középső - egyenesen vezető - sávok lesznek majd lezárva a BKK közleménye szerint.

A Vörösvári út, a Pacsirtamező út és az Árpád híd irányából érkező és a Szentendrei út felé vezető kanyarodósávokban rendőri irányítás mellett, 2-3 perces forgalomkorlátozásra lehet számítani. Emellett a Kórház utcai átjárót ideiglenesen lezárják.

A forgalomkorlátozások idején a közösségi közlekedés változatlanul üzemel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.