A mentrendek is változnak

Filmforgatás miatt lezárják pénteken déltől az Andrássy út egy részét

Filmforgatás miatt lezárják pénteken déltől az Andrássy út Bajza utca és Hősök tere közötti szakaszát, ezért a közösségi közlekedés menetrendje is változik.

2013.03.07 14:54MTI

A zárás szombatra virradó éjjel 1 óráig tart és a főpályát érinti. A szervizutak járhatóak maradnak, de az autósoknak a BKK azt javasolja, hogy a Podmaniczky utca vagy a Városligeti fasor felé kerüljenek. 

A 105-ös autóbusz a zárás miatt a Gyöngyösi utca felé az Andrássy út-Bajza utca-Podmaniczky utca-Munkácsy Mihály utca-Szondi utca-Gundel Károly út-Állatkerti körút-Hősök tere-Dózsa György út útvonalon közlekedik. 

Az Apor Vilmos tér felé a buszok az Andrássy út szervizútján kerülik el a lezárt útszakaszt, így megállóhely-módosításra nincs szükség. A 979-es éjszakai buszok is a szervizúton közlekednek majd. A felszíni zárás ideje alatt az 1-es metró zavartalanul közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.