Harci jelenethez szerződött

Filmforgatáson vágták le három ujját a színésznek

Egy történelmi filmben vállalt el egy szerepet az olasz színész, ám a csatajelenetek egyikében váratlanul levágták egy karddal három ujját - és nem trükkfelvétel volt!

2013.04.09 09:23ma.hu

Jogi útra terelte a 27 éves Markus Fabio a legutóbbi filmszerepének ügyét, miután a forgatáson három ujját veszítette el. Az olasz színész a Dél-Tirolban forgatott történelmi drámában vállalt el egy harci jelenetet, az első római császárról, Károlyról készült filmben egy kardjelenetben kellett játszania, ám egy óvatlan suhintás után hárommal kevesebb ujja volt.

Egyelőre szakértők vizsgálják az esetet, ám amennyiben kiderül, hogy a baleset az egészségügyi és biztonsági előírások figyelmen kívül hagyása miatt történt, úgy súlyos következményei lehetnek a film készítőire nézve az ügynek - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. Arra pedig egyelőre még túl korai lenne válaszolni, hogy vajon sikeres volt-e a levágott ujjak visszaműtése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.