Idős szívbeteg férfi

Azonosították a Letenyénél talált holttestet

Estére sikerült megállapítani, hogy egy közeli településen lakó szívbeteg férfi holttestét találták meg vasárnap délután Letenye és Becsehely között.

2014.08.24 20:32MTI
freedigitalphotos.net/Simon Howden

A Zalai Hírlap online kiadásának közlése szerint a 7-es főút mellett találtak rá vasárnap délután egy férfi holttestére és mellette egy fehér színű kerékpárra.

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI megkeresésére az eset kapcsán annyit közölt: a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az esetet.

Az MTI más forrásból úgy értesült: az elhunytnál nem voltak papírok, ezért először a személyazonosságát kellett megállapítani.

A sajtófőnök később arról számolt be, hogy estére sikerült azonosítani az elhunytat. Egy 54 éves szívbeteg tótszerdahelyi férfi, aki nagy valószínűséggel betegsége miatt halt meg, ezért a rendőrség megszüntette a közigazgatási eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.