Szegeden

Késes rablót keresnek

Késsel fenyegetőzve rabolt ki egy férfi egy trafikot Szegeden. A rendőrök a biztonsági kamera felvétele alapján próbálják azonosítani a támadót.

2014.08.09 13:55Havariapress
Freedigitalphotos Toa55

Pénteken kora délután rontott be egy kapucnis felsőt, halásznadrágot és edzőcipőt viselő férfi a megyeszékhely Kálvaria terén található dohányboltba. Odabent kést rántott, azzal fenyegetőzve kényszerítette az eladót arra, hogy pénzzel pakolja teli a pultra dobott táskáját.

A megszerzett zsákmánnyal a rabló elmenekült. A rablást rögzítette a bolt biztonsági kamerája. A felvételen látható 170-175 centiméter magas, vékony testalkatú fiatal férfit a rendőrség keresi. A Szegedi Rendőrkapitányság várja annak a jelentkezését, aki a támadóról bármilyen információval rendelkezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.