Három év

Rendőrkézen a tápióbicskei rablógyilkosság gyanúsítottja

A gyanú szerint három évvel ezelőtt társaival együtt kirabolt egy idős embert annak otthonában az a 21 éves férfi, akit kedden fogtak el a fővárosban.

2014.07.30 15:38ma.hu - aargh
Fotó: freedigitalphotos.net/Simon Howden

Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a tápiószecsői gyanúsított és társai 2011. június 22-én éjszaka bementek egy tápióbicskei családi házba, az ott egyedül élő 85 éves férfit többször megütötték, majd a házban talált készpénzzel és mobiltelefonnal távoztak. Az idős férfi néhány napon belül a kórházban belehalt sérüléseibe.

A PMRFK nyomozói kedden, fővárosi munkahelyén fogtak el egy férfit, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Azt, hogy kik voltak a társai, illetve mi volt a szerepük, még tisztázza a rendőrség - fűzte hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea kérdésre elmondta: vizsgálják, hogy az elmúlt három évben követett-e el más bűncselekményt is a gyanúsított.

A férfi ellen emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a PMRFK bűnügyi osztálya folytatja le a további eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.