Őrült támadás

Elvesztette kezét a tetoválása miatt

Brutális támadást követett el két amerikai férfi lakótársuk ellen.

2014.08.07 19:02ma.hu
A kép illusztráció

A kis híján halálos kimenetelű eset a férfi tetoválása miatt robbant ki. Végül a sérülései olyan súlyosnak bizonyultak, hogy amputálni kellett az egyik kezét. A 31 éves férfi tetoválásával kedvenc zenekara az Insane Clown Posset nevű horrorcore-rap duó előtt tisztelgett, de lakótársai szerint nem volt méltó, hogy ezt viselje. Kiderült, hogy ők is Juggalo-nak vagyis a zenekar rajongóinak mondják magukat.

A két 30 év fölötti támadó brutálisan bántalmazta áldozatát. Először megpróbálták eltávolítani a tetoválást saját kezűleg, ám amikor ezt órák alatt sem tudták kivitelezni egyszerűen meggyújtották a kezét.

Az áldozat jelenleg is kritikus állapotban van egy baltimore-i kórházban van. A hírek szerint keze elvesztése mellett a mája is megsérült, agyvérzést kapott és 11 bordája eltörött. Az elkövetőket letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.