Vádemelést javasol a rendőrség

Trágár üzenettekkel zaklatta riválisát - bíróság elé állhat a nő

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a nővel szemben, aki a gyanú szerint fél éven keresztül napi gyakorisággal zaklatta trágár üzenetekkel volt élettársának új barátnőjét Szolnokon.

2014.08.07 09:48Havariapress
freedigitalphotos.net/Salvatore Vuono

A Tisza-parti városban idén tavasszal fordult a rendőrséghez segítségért egy helybéli nő, mert elmondása szerint barátjának korábbi élettársa akkor már hosszabb ideje zaklatta, szinte állandó jelleggel.

A nyomozás kiderítette, hogy a korábbi élettárs 2013. szeptemberétől kezdett trágár kifejezéseket tartalmazó üzeneteket küldeni a sértettnek, naponta akár többet is, emellett telefonon is hívogatta és fenyegette, így keserítve meg az életét.

A rendőrkapitányság munkatársai az ügyben beszerzett információk alapján zaklatás vétségének elkövetésével gyanúsították meg a 40 éves nőt, akiről azt is megállapították, hogy fél éven belül több száz fenyegető sms-t küldött riválisa részére.

A nyomozás nemrégiben lezárult, s a rendőrség vádemelési javaslattal adta át az ügy iratait az illetékes járási ügyészség részére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.