Pénztárszarka

Több százezret nyúlt a gyógyszerkasszából

Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás a Baranya megyei rendőrségen azzal a gyógyszertári alkalmazottal szemben, aki a gyanú szerint hosszabb időn át dézsmálta a munkahelyének kasszáját Mohácson.

2014.08.02 15:27Havariapress

A dél-baranyai város rendőrkapitányságán még márciusban tett feljelentést egy gyógyszertár tulajdonosa, mert az év eleji adóbevalláshoz kapcsolódó könyveléskor nagyobb összegű hiányt fedeztek fel a kasszában.

Ezt követően a férfi figyelni kezdte az üzleteiben lévő kasszagépeket, melyek fiókjaiból a következő napokban is rendszeresen eltűntek kisebb összegek.

A beszerzett bizonyítékok és a nyomozás adatai az egyik alkalmazottra terelték a gyanút, akit - miután a gyanú bizonyossággá vált - pár órán belül elfogtak a városi nyomozók.

A 64 éves asszony a kihallgatásakor feltáró jellegű, beismerő vallomást tett, és előkerült tőle az ellopott, több százezer forintos összeg is.

Az ügy nyomozása e héten lezárult, s a rendőrség vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.