Az egyik autó felborult

Négy autó ütközött, öt sérült Lakitelek belterületén

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Kapásfalu, illetve Kiskunfélegyháza irányába lehet.

2014.07.13 19:13MTI
MTI/Donka Ferenc

Öten megsérültek Lakitelek belterületén, amikor négy autó összeütközött - tudatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap az MTI-vel.

A közlés szerint a Bács-Kiskun megyei településen áthaladó 44-es főúton történt balesetben az egyik jármű felborult, öt ember könnyebben megsérült. Az autók műszaki mentését a tiszakécskei és a helyi tűzoltók végzik.

Árvai Edina, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte, hogy az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Kapásfalu, illetve Kiskunfélegyháza irányába lehet.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.